Dæk et smukt bord

Forkæl din familie eller dine venner med en omgang hjemmelavet mad, det er virkelig noget, som de fleste sætter pris på. Jeg elsker selv at gå rundt i forretninger og kigge på nettet efter ting til mit køkken og til borddækningen. Senest købte jeg https://www.kitchentime.dk/da/k/servering/glasglas, der er et motiv på, så de skiller sig ud fra andre typer. Næste gang jeg skal have gæster, der vil jeg pynte et flot bord og servere god mad. Jeg vil helt sikkert starte med en velkomstdrink, her findes der virkelig mange slags, og det er noget, som kan sætte gang i stemningen, når der kommer flotte drinks på bordet. Der skal helt sikkert også være en rigtig god dessert, så folk kan gå herfra og være rigtig mætte og glade. Jeg må finde lidt inspiration i kogebøger og på nettet, og så er det bare at vælge det bedste.

(Visited 1 times, 1 visits today)